Ervaringen

Wat we écht voor jullie kunnen betekenen, laten we graag door jullie medestudenten vertellen die wij hebben mogen begeleiden.

Vakles + coaching op maat, wij zorgen ervoor dat je er een topjaar van kan maken. Het slaagcijfer van onze studenten ligt op 75% en daar zijn we meer dan trots op. Ook voor jou willen we tot het uiterste gaan. 

Interactief vooruitgaan door middel van begeleiding op maat - dat is het doel van al onze lesgevers en coaches. Het doel is altijd hetzelfde (= slagen), maar de weg er naartoe is voor iedereen anders. De universiteit of hogeschool kan dergelijk maatwerk helaas niet leveren. Net daar ligt de kracht van LEGIMA. Iedereen van ons team bezit het Legima-DNA dat vol enthousiasme onze studenten op weg wil helpen om er een topjaar van te maken. 


Enkele getuigenissen

Ouders

mama van Sébastien:

“Na een lange vakantie hebben we uiteindelijk een mooi resultaat gezien van onze zoon. Geen tekorten, dat vinden we fantastisch. Hier hadden we enkel van kunnen dromen! Dit resultaat heeft hij vooral te danken aan jullie super ondersteuning. Hiervoor een DIKKE PLUIM! Proficiat aan heel jullie team!”

papa van Thomas:

“Pascaline is gedreven, ondernemend en pragmatisch ingesteld. Haar werkwijze is efficiënt. Ze is enthousiast en heeft een ruim empatisch vermogen. Ze slaagt er ook in om, door haar inmiddels ruime ervaring een ruim netwerk van lesgevers aan te bieden en tracht aldus studenten aan de juiste lesgever te koppelen. Ook weet ze haar lesgevers goed op te volgen en tracht hen zo deskundig verder op te leiden.”

mama van Pieter:

“Ter attentie van mevrouw Pascaline Louwagie Beste mevrouw Enkele jaren terug heeft u met uw ploeg onze zoon bijgestaan tijdens zijn eerste jaren van de rechten. Het ging niet zonder slag of stoot en wij hadden veelvuldig contact met u. Het is dan ook als gelukkige en trotse ouders dat we u laten weten dat hij in juni ll. met voldoening geslaagd is als master in de rechten. Hij volgt nu de manama notariaat. Sorry voor deze laattijdige mededeling maar we wilden het u toch op de hoogte brengen. Met vriendelijke groeten”

mama van Sara:

“Dank aan jou, Pascaline. De Legima-lessen zijn werkelijk een houvast voor Sara. Tot later, groetjes, Claudine”

mama van Gauthier:

“Ik wens u alvast te danken voor uw toewijding en de professionele begeleiding van mijn zoon.”

Studenten

Studente Josephine:

“Dag LEGIMA-team, dag Pascaline, kheb vorige week mijn resultaten gekregen en ik ben er voor het eerst voor alles door. Gedurende heel het semester heb ik voortdurend van al jullie tips en alles wat ik bij jullie geleerd heb gebruik gemaakt en het is mij dus eindelijk gelukt ! Ik ben super blij en zonder jullie zou het nooit gelukt zijn. Ik wou jullie dit super nieuws toch zeker eens laten weten ! Vele groetjes”

Student Pieter:

“Beste LEGIMA-team, Pascaline Voor Sociale Zekerheid behaalde ik 13/20 (voor eenexamen met volledig andere nadrukken dan andere jaren nota bene). In het algemeen liggen mijn punten ook een stuk hoger. Kan dus alleen maar concluderen dat de studiebegeleiding en de vakbegeleiding SZ hun vruchten afwerpen. Omtrent dit semester: Ik wil u hierbij bedanken en Frederik van harte aanbevelen. Is een enorm goede lesgever en is altijd enorm goed bereikbaar. Denk ook dat Frederik zeer veel uren aan het opmaken van de schema’s en samenvattingen heef gespendeerd. Na de vorige examenperiode zonk de moed me wat in de schoenen maar nu zie ik het terug volledig zitten, en daar heef Legima zeker veel aan bijgedragen. Waarvoor dank! Tot snel en nogmaals bedankt,”

Studente Stéphanie:

“Het studiemateriaal was iets moeilijker dan het examen zelf maar dat is zeer goed ter voorbereiding, als je het moeilijke kan, kan je het makkelijke ook.”

Studente Valérie :

“Ik heb het gevoel dat ik nu alleen verder kan qua studiemethode. Ik weet nu goed hoe ik in het semester mijn vakken moet aanpakken. Eventueel een les op voorhand lezen, dan verwerken tijdens de week en dan studeren in het weekend. Hopelijk vanaf nu vertrokken voor een aan aantal minder stressvolle studentenjaren ;) ;)”