Dapper debat verkiezingen 20/5/2024 - Online

Dapper debat verkiezingen 20/5/2024 - Online

Dapper debat verkiezingen 20/5/2024 - Online | Online

Datum 20/5/2024
Tijd 20u
Locatie Online

 

Maandagavond 20 mei 2024 om 20h -21h organiseer ik, Pascaline, een dapper debat rond op welke partij we gaan stemmen op 9 juni. Ik ben van plan op CD&V te stemmen. Dit is mijn motivatie " een schone, rechtvaardige, wijze wereld met (speel)plezier en verbeelding wens ik onze kinderen toe. Laat ons vooral dappere debatten met elkaar blijven voeren, tegen de huidige polarisatie in de wereld. Als we een klimaat van dappere debatten willen blijven behouden, hebben we het middenveld nodig dixit Bart Brandsma polarisatie expert. Daarom zal ik op 9 juni voor CD&V stemmen. Op wie ga jij stemmen? ?"

Voor wie? voor iedereen die gaat stemmen & hoe diverser onze stemprofielen zijn hoe beter. Je bent wel enkel welkom als je in staat bent om met een open geest tegengestelde meningen en opinies tegemoet te treden. 

Wanneer? maandagavond 20 mei online

Waar? online

Hoe? Afhankelijk van het aantal deelnemers krijgt elk in het begin 5 minuten om zijn mening & keuze toe te lichten. Nadien gaan we in een dapper debat wat inhoudt dat we ondanks onze tegengestelde meningen ons gedeeld belang blijven opzoeken en op een verbindende manier met elkaar communiceren. 

Kom je? 

Schrijf je hier gratis in!